Meest gestelde vragen

Heb ik echt professionele foto's nodig?

Bekijk het eens door deze bril: voor een brood ga je naar de bakker, voor een reparatie aan je auto naar de dealer, voor gezondheidsklachten naar een dokter. Dus waarom zou je je beeldmateriaal niet laten maken door een fotograaf? Onthoud dat je nu het verschil kunt maken met professioneel beeldmateriaal. Beeldmateriaal wat speciaal voor jou gemaakt is in plaats van algemene stockfoto's die ook door jouw concurrent gebruikt kan worden. 

 

Hoeveel foto's ontvang ik?

Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je per fotoshoot 30, 45 en 36 digitale bestanden. Voldoende beeldmateriaal om het hele jaar door zichtbaar te zijn!

 

Zijn de foto's geschikt voor drukwerk?

Het beeldmateriaal wordt in lage resolutie geleverd en is enkel geschikt voor gebruik op jouw social media kanalen en website. Wil je de foto's gebruiken voor drukwerk dan kun je de foto's ook in hoge resolutie ontvangen, tegen betaling van €15 per bestand. Er is geen minimale afname. 

 

Hoe vaak mag ik de foto's gebruiken? 

De foto's mag jij voor jouw social media in principe zo vaak gebruiken als jij maar wilt. Echter met een pakket van socialmediapakketje.nl heb je altijd up-to-date beeldmateriaal en heb je steeds andere foto's. 

 

Moet ik zelf nog iets aan de foto's doen?

Je hoeft zelf niets meer aan de foto's te doen. Deze krijg je namelijk social media proof aangeleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de teksten en eventuele hashtags erbij te plaatsen. 

 

Wat als ik tussendoor extra foto's nodig heb?

Afhankelijk van het door jouw gekozen pakket kun je altijd kijken of je naar een uitgebreider pakket kunt gaan. Gaat het om eenmalig extra foto's dan kun je altijd een losse shoot boeken bij uwbedrijfsfotograaf.nl.

 

Wat als ik geen inspiratie heb?

Geen paniek! Voorafgaand aan elke shoot plannen we een zogeheten voorgesprek in. Tijdens dit voorgesprek gaan we samen sparren en geven we ook de nodige tips. Aan het eind van dit gesprek, hebben wij een overzicht van alle het benodigde en gewenste beeldmateriaal die we tijdens de shoot gaan maken. 

 

Hoe kan ik het beste betalen?

Elke maand ontvang je een factuur van uwbedrijfsfotograaf.nl. Via overschrijving of Ideal kun je de factuur voldoen.